Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Payson
Fri frakt över 899:- / Leverans 2-5 arbetsdagar

Mia Fronserius

  • 695 kr

Ta din Padel till nästa nivå med Mia. Mia är utbildad genom Registry of Padel Professionals och Daniel Dios som utbildar professionella padeltränare.


I lager.

Mia Fronserius

Är du sugen på att spela padel och helt ny på padelbanan? Vill du ta ditt padelspel till nästa nivå? Låter det bra att bli din egen bästa tränare samt lära dig hur du ska analysera ditt eget spel, så du kan fortsätta växa och utveckla ditt spel vidare på egen hand?
Jag erbjuder individuell samt gruppträning, där jag utgår från din/Er nivå samt Era önskemål inför träningen. Vi kommer analysera de olika områden som krävs på padelbanan, så du kan fortsätta med en annan medvetenhet om ditt eget samt motståndarens spel.

Eftersom jag arbetar heltid med padel, erbjuder jag även träning under dagtid där det finns mycket flexibilitet med både tider/dagar. Har även ansvarat för ett stort internationellt spansk padel märke i Sverige tillsammans med min partner och erbjuder alla i träning att få testa/låna/provspela rack om man önskar detta!


Bakgrund:
Mycket racketbakgrund från både tennis, badminton och fotboll samt tidigare tävlingssimmare. Är dessutom utbildat livsstilscoach och har arbetat som lärare samt hållit i utbildningar/föredrag.

Utbildning:
Registry of Padel Professionals och Daniel Dios som utbildar professionella padeltränare över hela världen

Träningsområde: 
Gessie Padelcenter (ute och inne
Höllviken Tennisklubb (ute)
Trelleborg Padelcenter (nya PDL)
Dalabadet (ute)
Malmö Arena
Malmö Padelcenter

Nivå:
Från nybörjare upp till nivå 2