Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Payson
Fri frakt över 899:- / Leverans 2-5 arbetsdagar

Tubo+ Crystal x4 Tryckrör

  • 660 kr

Tubo+ Crystal x4 Tryckrör hjälper dig att få samma studs som första gången du använde bollen. För padel och tennisbollar.

I lager.

Tubo+ Crystal x4 Tryckrör

TuboX4 Crystal är en av dem mest kompletta och avancerade produkten på marknaden som kan trycksättas med ett reglerattryck för padel- och tennisbollar. Få samma studs som första gången du använde bollen igen.

Det har skapats för de mer krävande spelarna med avancerade komponenter till ett  konkurrenskraftig pris. Kan användas med alla storlekar och modeller av bollar (med 3 eller 4 bollar). 

Komponenterna är mycket säkra och beständiga, vilket gör det nästan omöjligt att ha förluster på grund av stötar eller fall. För att undvika eventuella problem har Tubo+ Crystal sin tryckmätaren (eftersom denna komponent är känslig och väsentlig) integrerat i den High-end Pump för att göra den säkrare och mer robust, . Produkten tål höga tryck över 45 PSI. Varje användare kan ge det tryck som han tycker passar bollarna. På TuboPlus, med studier från vårt kalibrerings- och meteorologik laboratorium, rekommenderar vi trycket enligt våra diagram för perfekt användning och återhämtning. Detta betyder inte att du inte kan sätta mer tryck på TuboX4 Crystal än rekommenderat.