Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Payson
Fri frakt över 899:- / Leverans 2-5 arbetsdagar

RättGrepp Grip Assistance

  • 95 kr

RättGrepp är framtaget med rådgivning från WPT-spelare och tränare för att fungera som ett verktyg till att skapa "Hammargreppet" på ett enkelt sätt.

Produkten är tyvärr slut i lager!


RättGrepp Grip Assistance

Kontinentalgrepp/Hammargrepp. Ett grepp som många tränare pratar ständigt om inom padel då man inom många sporter håller racket på olika sätt och i padel är det inte annorlunda heller. Hammargrepp som det kallas i folkmun används för att få rätt teknik i sina slag men även för att minimera skador såsom tennis/padelarmbåge.

Detta kan vara svårt att vänja sig vid, framförallt för personer som kommer från andra racketsporter.

Man håller alltså racket som en hammare där handleden är relativt rak och man enbart ser kanten på racket. Detta gör att man får ett stabilt slag oavsett backhand som forehand vilket gör att man inte behöver ändra sitt grepp och ger då mindre påfrestningar på armbågssenan som i sin tur reducerar risken för inflammationer.

  •  RättGrepp är framtaget med rådgivning från WPT-spelare och tränare för att fungera som ett verktyg till att skapa "Hammargreppet" på ett enkelt sätt.
  •  Passar alla rack. RättGrepp passar alla rack oavsett om du använder dig utav Hesacore, X-grip eller har flera lindor runt ditt handtag.
  •  Alla åldrar. Produkten är anpassad för att passa alla personer oavsett ålder och tar enbart några sekunder att fästa på sitt rack.