Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Payson
Fri frakt över 899:- / Leverans 2-5 arbetsdagar

Ambassadörer och Sponsring | Big Padel

Big Padel är ett specialiserat bolag inom padel med missionen att bli den självklara arenan i Norden för den entusiastiska padelmotionären, spelaren och idrottaren. Big Padel ska erbjuda allt ifrån racket och bollar till event och resor, hos oss ska ni även hitta smarta tips för att utveckla ert padelspel eller kanske till och med få inspiration till intressanta tävlingar och seriespel.

Utöver detta så bygger vi ständigt ut vårt nätverk av ambassadörer och elitspelare för att slå oss in och skapa vår egen positionering som den tydliga samlingspunkt vår mission uttalar.

Satsar du på att spela padel på högsta nivå eller är du en utåtriktad influencer så är vi intresserad av att komma i kontakt med dig.

Som influencer blir du en naturlig del av vårt affiliate program och kommer kunna skapa snygga contents och även tjäna pengar på ditt engagemang.

Som idrottare får du möjligheten att ingå i ett hårt satsande lag, vi arbetar just nu för att bygga upp vårt första både  
dam - och herrlag. Vi bygger sedan upp individuellt anpassade sponsorpaket, hjälper er med allting runt padeln och det just ni behöver för att kunna göra er satsning fullt ut. Ni kommer få tävlingskläder, racketar, bollar, lindor kontakt med någon av våra tränare som vi har kontrakterat.
Runt er kommer ett team med både säljare, fotografer, marknadsförare, tränare och sjukgymnaster stå redo att hjälpa just er.

För att komma i kontakt med oss gällande detta, skicka ett mail till [email protected] Skriv gärna i rubriken vad det är ni är intresserade av så kommer vi återkoppla så snart vi kan.