Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Payson
Fri frakt över 899:- / Leverans 2-5 arbetsdagar

Affiliates| Big Padel

Har du en hemsida, blogg eller är du aktiv i sociala medier? Våra affiliates rekommenderar Big Padel samtidigt som de genererar intäkter för sig själva genom att publicera våra banners, innehåll och länkar. Big Padel har som ambition att bli nordens ledande leverantör av padelprodukter. Vi hoppas att du vill att gå med i vårt affiliateprogram för att vara en del av vår resa!

Hur kan Big Padel gynna dig/ditt företag?

Tjäna en procentsats i provision. Erhåll värdefulla PR-länkar och få klickvärda och kreativa banners, logotyper och textlänkar att publicera. Få spännande erbjudanden och kampanjer att dela på din hemsida, blogg, instagram- eller facebooksida.

Att komma igång är enkelt! Skicka bara ett mail till [email protected] för att ansluta dig till vårt nätverk. När du skickat in din ansökan så kommer vår ambassadör/sponsoransvarig gå igenom din ansökan. Tänk på att förklara varför just du ska bli en del av våra affiliates. Därefter är det bara att klippa och klistra in våra länkar och banners på din webbplats och uppge er kod.

Har frågor om vårt affiliateprogram, maila oss på [email protected]